MOTO PARTY 2008

Este prima iesire la rampa a clubului. Fiind putini dar foarte hotarati in a ne duce la bun sfarsit planurile, ne apucam de organizarea evenimentului. Nu ne ocolesc nicidecum problemele obisnuite care apar in organizarea unui eveniment de acest gen. Facem cu totii ce stim mai bine, de multe ori chiar lucruri pe care nu le-am facut pana atunci. Se pierd multe seri cu discutii si dezbateri, multe zile cu alergaturi. Nu renuntam si in sfarsit soseste ziua cea mare. Cu mult inaintea deschiderii oficiale a portilor isi fac aparitia primii oaspeti, multi dintre ei prieteni brasoveni care ne intind o mana de ajutor binevenita.

Si motociclistii vin, tot vin, de prin toata tara, inca de sambata dimineata observand ca nu am trudit degeaba. Zona Brasovului nu a pierdut nimic din farmec, iar alegerea locatiei a fost una buna.

Aflat la poalele Cetatii Rasnov, campingul cu cele 30 de casute si loc pentru multe corturi incepe sa devina din ce in ce mai plin. Peste asteptarile noastre, in cele 2 zile al evenimentului trec pragul campingului peste 1000 de oaspeti. Deoarece accesul este restrictionat fiind acceptati doar motociclisti, atmosfera devine una la care se asteapta lumea la un eveniment de acest gen. Mancare buna si bere rece, toate la preturi decente. Curatenia este intretinuta pe toata perioada evenimentului, lucru apreciat de public.

Se desfasoara concursuri traditionale, castigatorii alegandu-se cu premii frumoase. Focul de tabara spectaculos ofera caldura care ingaduie participantilor sa stea la povesti pana dimineata. Duminica lumea incepe pregatirile de drum, luandu-si „la revedere” de la noi, cuvinte ce par rostite cu multumire si primite ca recompensa pentru efortul depus.