MOTO PARTY 2010

Pentru a treia oara consecutiv, cetatea Rasnovului si-a deschis portile in fata hergheliei. S-a intamplat intre 10 si 12 Septembrie 2010. Zidurile impunatoarei cetati, martora a sangeroase si nenumarate inclestari, priveau de sus cei peste 30 de mii de cai. Nechezatul lor rasuna pe vale, facea semetii brazi sa se scuture de bruma diminetilor de toamna. Credeti ca erau tot atatia calareti ? Nu, nici vorba. Calaretii erau mult mai putini, doar vreo 600, insa struneau fiecare aproximativ cate 50 de cai. Cai de fier, dornici de a devora kilometri si de a fierbe sangele celor ce-i strunesc…

Povestea s-a repetat , la fel ca si in anii precedenti, 2009 si 2008, iar clubul „Kronstadt Bikers” a recidivat si in acest an. Moto Party Rasnov 2010 a beneficiat de un numar important de motocilisti veniti din toate colturile tarii, cu toate ca vremea nu a fost tocmai buna pe parcursul saptamanii ce a precedat evenimentul. Insa dupa eforturile depuse, soarele a catadicsit sa-si arate fata si sa ii rasplateasca pe toti, atat pe invitati, cat si pe organizatori.

Manifestarea a fost sustinuta, la fel ca si in 2009, cu ajutorul companiei Heineken Romania, prin intermediul brandului Ciuc.

Concursurile, muzica, focul de tabara, micii, fripturile si berea au tinut trena bunei distractii si nu au lasat loc monotoniei. Oamenii de calitate, care au revenit la Rasnov sau care au ajuns pentru prima data, speram ca s-au simtit bine, ca nu le-am inselat asteptarile, iar la editia viitoare dorim sa ne fie alaturi, din nou. Vom face tot posibilul ca la anul sa fie si mai bine.

Multumim pe aceasta cale companiei Heineken Romania, dar si prietenilor nostri, care au fost alaturi de noi si ne-au sprijit in realizarea acestui eveniment !

Galerie FOTO

Intreaga galerie de fotografii a KB Moto Party 2010 se gaseste aici